Coaching pentru dezvoltare organizațională strategică

Pentru fiecare echipă și organizație specifică de conducere a clienților, Metasysteme Coaching proiectează un proces strategic de coaching sistemic, adaptat pentru a atinge simultan obiective OPERAȚIONALE măsurabile: în fuziuni și achiziții, servicii și produse de calitate, dezvoltare financiară și de vânzări etc. și transformare CULTURALĂ: în management, colaborare transversală, inovare, delegare și proprietate, luarea colectivă de decizii, managementul sistemic al timpului etc.

Află mai multe

Angajamentul nostru de a dezvolta o comunitate de coaching sistemic la nivel mondial

Din 2007, Metasysteme este un influent și un jucător cheie recunoscut la nivel global în dezvoltarea coaching-ului sistemic. Consultați prezentări despre filozofia noastră, arhitecturi de formare orientate spre competențe, procese inovatoare de echipă, publicații, podcasturi și videoclipuri...

Află mai multe

Programele noastre de formare, locaţii, date si preţuri

Programe de formare puternic orientate spre însușirea competenţelor de coaching sistemic individual, de echipă și organizaţional, online și offline (LEVEL II ICF), pentru coachi, manageri, consultanţi, atreprenori.

Află mai multe

Pentru a distribui, bucurați-vă de acces gratuit la o mină de aur de articole

Măriți-vă perspectivele personale și profesionale: bucurați-vă de rezultatele a peste 40 de ani de experiență de formare, consultanță și coaching împărtășită în articole care acoperă studii de caz, culturi de echipă și organizaționale, abilități de coaching, instrumente, teorie și practică etc.

Află mai multe

Metasysteme şi-a construit o reputaţie solidă bazată pe bogata sa istorie (încă din 1979) de clienţi satisfacuţi care au beneficiat de programele noastre de coaching sistemic bazate pe practică operatională, si focalizate pe atingerea rezultatelor şi performanţelor.

Metasysteme înglobează o reţea internaţională de coachi independenţi specializaţi care urmează o viziune şi un scop comun, cod de etică personală şi profesională, abilități și instrumente performante, coerență sistemică fundamentală și cărora le place să colaboreze în programe de coaching organizaționale comune.

Metasysteme este un furnizor internaţional puternic de coaching individual, de echipă şi organizaţional, precum şi de programe de formare acreditate de ICF dedicate dobândirii de abilităţi de coaching aplicat pentru a răspunde tuturor cerinţelor personale și de dezvoltare profesională.

Metasysteme se situeaza la intersecţiă dintre coachingul sistemic, dezvoltarea organizațională, instruirea ancorată în însușirea de abilități comportamentale și consultanța strategică

Oriunde în lume, însoțim dezvoltarea strategică individuală și colectivă a fiecărui individ, leader, echipă executivă, consiliu de conducere, rețea și client organizațional cu care lucrăm.

Introduceţi e-mailul dvs. pentru a vă abona la newsletter
Adresa email incorectă
Pentru a ne contacta

Ultimele știri

Cele mai recente evenimente

Know more

Newsletters

Pentru a avea acces la toate newsletters

Know more

Contactati-ne!

Pentru orice informatie sau pentru a stabili o intilnire

Know more

Citiva dintre clientii nostrii