Avantajele ACSTH.
''Approved Coach Specific Training Hours''

Orele de Formare specifică pentru coach-i din oferta METACOACH-ateliere şi META-supervizare sunt acreditate de I.C.F.

Acest lucru le oferă participanţilor o garanţie de calitate şi le acordă anumite avantage.

În primul rând, acest program permite oricărui coach individual sau de echipă care doreşte să obţină sau să-şi înnoiască acreditarea I.C.F. -ACC(Associate Certified Coach) , PCC(Professional Certified Coach) sau MCC(Master Certified Coach)-: să-şi fructifice orele de formare în cadrul Métasystème. Aceste ore sunt considerate de I.C.F. ca ore de formare specifică în meseria de coach (Approved Coach Specific Training Hours), care corespund criteriilor sale de calitate.

Ca să vă puteţi prevala de formarea dumneavoastră METACOACH, este de ajuns să solicitaţi de la Métasystème o adeverinţă de prezenţă la atelierele sau la ciclurile de supervizare pe care le-aţi urmat şi s-o prezentaţi la I.C.F., odată cu dosarul dumneavoastră de candidatură.

Orele recunoscute includ toate participările dumneavoastră în cadrul METACOACH şi META-supervizare, începând cu 1 martie 2004.

De reţinut:

Programul METACOACH se adresează coach-ilor deja confirmaţi sau care au urmat deja o formare iniţială completă.

Programul METACOACH nu-i scuteşte pe aplicanţii pentru acreditări I.C.F. de îndeplinirea celorlalte condiţii pentru acreditare de nivel ACC, PCC sau MCC.

Dacă doriţi să fiţi sigur(ă) că veţi putea urma ateliere sau cicluri de supervizare METACOACH, înscrieţi-vă cu cel puţin câteva luni înainte.

International Coach Federation